Uitbreiden elektrische installatie

Het uitbreiden van een elektrische installatie dient te worden uitgevoerd door een vakman. Het is dan ook altijd aan te raden een professionele onderneming in te schakelen wanneer u denkt over het uitbreiden van uw elektrische installatie. U bent in dat geval van harte welkom bij Major Technics. Iedere uitbreiding dient te voldoen aan het AREI en hier zorgen wij graag voor. Uiteraard komt er nog veel meer kijken bij het uitbreiden van een elektrische installatie.

Er komt veel kijken bij het uitbreiden van een elektrische installatie

Bij het uitbreiden van een elektrische installatie moet een eendraadschema en een situatieschema worden gemaakt van elke afzonderlijke uitbreiding. Inbreuken moeten zo veel mogelijk worden verholpen en iedere uitbreiding die bij het uitbreiden van de elektrische installatie wordt uitgevoerd dient goedgekeurd te worden door een controleorganisme. Uiteraard is het heel belangrijk dat het uitbreiden van de elektrische installatie op nauwkeurige wijze en volgens de normen wordt uitgevoerd. Een verzekeraar kan namelijk in geval van brand een uitkering van de schade weigeren wanneer niet bewezen kan worden dat de aansluitingen in orde waren.

Contact

Denk u over het laten uitbreiden van de elektrische installatie en bent u nog op zoek naar een ervaren onderneming? De professional van Major Technics helpt u graag bij het uitbreiden van de elektrische installatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte. Bel naar 076 – 711 03 32. Wij zijn u graag van dienst.


Deel deze pagina